قبولی رشته داروسازی
بعد از رشتههای پزشکی و دندونپزشکی، رشته داروسازی یکی از رشتههای محبوب و پرطرفدار مجموعه علوم تجربیه. اما نکتهای که خیلی مهمه بدونید اینه که داروسازی پایه شیمی قوی میخواد. کسانی که میخوان تو این رشته ادامه تحصیل بدن، باید پایه دروس شیمی و زیست خودشون و خیلی خوب تقویت کنن تا یه وقت تو دانشگاه با مشکل مواجه نشن.
خب میخوایم بدونیم داروسازی چی هست اصن؟ این رشته، مرتبط با ساخت دارو، واکنش بدن نسبت به انواع دارو و تأثیر داروها برروی بدن در موارد بیماریزاست. یک دکتر داروساز، در زمینه فرمولاسیون مواد دارویی و انواع قرص و شربت فعالیت میکنه.
خیلی مهمه که بدونین برای تحصیل تو این رشته 5 تا 6 سال زمان لازم دارین. اما ناراحت نشین، فکر نکنید که چقد زمانش طولانی میشه، چون از همون اول وارد مقطع دکتری عمومی میشین.
بعد از این دوره، در صورت تمایل بعد از گذراندن دو سال طرح، میتونید تو مقطع دکتری تخصصی ادامه تحصیل بدید.
رتبه قبولی رشته داروسازی
کسانی که تمایل به تحصیل در رشته داروسازی دانشگاه آزاد دارند و میخواهند بدانند که با چه رتبهای موفق به ادامه تحصیل در این رشته میشوند، میتوانند لیست رتبههای قبولی سالهای پیش را مطالعه کنند. آخرین لیست صادر شده از رتبههای قبولی در دانشگاه آزاد مربوط به سال 1396 است. داوطلبان میتوانند با مقایسه رتبه خود با رتبه دانشجویان سالهای پیش و قبولی آنها، شانس خود را در این راستا بسنجند. البته نکتهای که وجود دارد این است که سالیانه با توجه به تغییر تعداد متقاضیان کنکور، 3 تا 5% در رقم کنکور باید محاسبه شود، یعنی با توجه به 3 سال، 9 تا 15% متقاضیان 99 در رتبه خود محاسبه کنند.
برای قبولی در رشته داروسازی، حداکثر رتبه 9009 برای سال 96 بوده. که با احتساب 9 تا 15% این رتبه به 9775 رسیده است.
رتبههای قبولی در کشور برای سال 96 به شرح زیر است:
- واحد علوم داروئی: 7740
- واحد آیتالله آملی: 8679
- واحد دامغان: 9009
رتبههای فوق، با در نظر گرفتن ظرفیت مازاد خودگردان ببرای متقاضیان سال 99، 9 تا 15% کاهش پیدا میکند که به شرح زیر است:
- واحد علوم داروئی: 9129
- واحد آیتالله آملی: 9535
- واحد دامغان: 9775